Blogs

 
27 september 2023
Ben je op zoek naar een bestemming met een rijke cultuur en tradities? Dan is Zakynthos, gelegen in de Ionische Zee, de perfecte plek voor jou. Ontdek de geschiedenis, tradities, lokale keuken en bezienswaardigheden van dit prachtige eiland in deze blogpost.
 
22 september 2023
Verken de prachtige plekken van Zakynthos op een unieke manier: per kajak! Met kristalhelder water en adembenemende landschappen biedt kajakken de perfecte manier om de verborgen pareltjes van het eiland te ontdekken. In deze blogpost delen we de beste plekken om te kajakken op Zakynthos en geven we tips voor een veilige en plezierige ervaring.
 
17 september 2023
Zakynthos is het ideale eiland voor romantici die op zoek zijn naar een prachtige vakantiebestemming. Met zijn ongerepte stranden, verborgen baaien en romantische activiteiten biedt het alles wat je nodig hebt om te ontspannen en te genieten van een onvergetelijke vakantie met je geliefde.
 
12 september 2023
Ben jij een kampliefhebber op zoek naar een avontuurlijke vakantie? Dan is het Griekse eiland Zakynthos de perfecte bestemming voor jou! Ontdek de prachtige stranden, historische bezienswaardigheden en natuurlijke schoonheid van het eiland op een van de beste campings die we voor je hebben uitgezocht.
 
7 september 2023
Ontdek het prachtige eiland van de Griekse Ionische Zee: Zakynthos, met zijn adembenemende stranden, rijke flora en fauna, en heerlijke lokale keuken, is de perfecte bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar rust, ontspanning en prachtige natuur.
 
2 september 2023
Als je op zoek bent naar de beste surfspots in Griekenland, dan is Zakynthos de perfecte bestemming voor jou. Dit eiland biedt kristalhelder water en enkele van de beste golven in de regio, geschikt voor zowel beginners als gevorderde surfers. In deze blogpost ontdek je de beste surfspots op Zakynthos en krijg je tips voor een veilige en verantwoorde surfervaring.
 
28 augustus 2023
Ontdek de legendarische schoonheid van Zakynthos, het prachtige Ionische eiland in Griekenland, dat niet alleen bekend staat om zijn adembenemende stranden en turquoise wateren, maar ook rijk is aan legendes en mythologie.
 
23 augustus 2023
Zakynthos, een van de Ionische eilanden in Griekenland, staat bekend om zijn prachtige stranden en kristalheldere wateren. Maar wist je dat dit eiland ook een rijke flora en fauna heeft, inclusief de zeldzame Caretta Caretta schildpad? In deze blog nemen we je mee op een duurzame reis door de magische wereld van Zakynthos.
 
18 augustus 2023
Ontdek het charmante dorp Agios Nikolaos op Zakynthos, een pittoreske bestemming met een rijke geschiedenis en cultuur. Het biedt een schitterend uitzicht op de zee en de kust, traditionele tavernes en tal van activiteiten en excursies. Lees verder om meer te weten te komen over deze prachtige bestemming op Zakynthos.
 
13 augustus 2023
Ontdek het pittoreske Lithakia op Zakynthos, een verborgen juweeltje dat nog niet ontdekt is door de grote massa. Dit dorp biedt een prachtig uitzicht op de omgeving en de zee, traditionele tavernes en een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oudheid.
 
8 augustus 2023
Ontdek het rustige en schilderachtige dorp Vasilikos op Zakynthos, gelegen aan de oostkust van het eiland met adembenemende uitzichten op de bergen en de zee. Hier kun je niet alleen wandelen, maar ook genieten van prachtige stranden, traditionele tavernes en verblijven in authentieke Griekse accommodaties.
 
3 augustus 2023
Ontsnap aan de drukte van Zakynthos en ontdek Agios Sostis, het rustige dorp met traditionele tavernes en prachtige stranden. Hier ervaar je een authentieke Griekse ervaring die je nergens anders op het eiland zult vinden.
 
29 juli 2023
Strofades Island, een onontdekt juweel voor de kust van Zakynthos, biedt een oase van rust en natuur. In deze blogpost delen we alles wat je moet weten over dit bijzondere eiland en hoe je het kunt bezoeken.
 
24 juli 2023
Zakynthos is een populaire bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar zon, zee en avontuur. Het dorp Alykes biedt tal van watersportactiviteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.
 
19 juli 2023
Ontdek het charmante dorp Exo Hora op het Griekse eiland Zakynthos, waar je kunt genieten van een prachtige kerk, adembenemend uitzicht, heerlijke lokale gerechten en wandelingen door de bergen en valleien. Hier lees je meer over wat dit dorp te bieden heeft en waarom het een must-see is tijdens je reis naar Zakynthos.