Blogs

 
14 juli 2023
Op zoek naar een unieke ervaring op Zakynthos? Bezoek dan zeker de vuurtoren van Keri en ontdek het adembenemende uitzicht op de kustlijn en de zee, terwijl je een fascinerende blik werpt in de geschiedenis van het eiland.
 
9 juli 2023
Zakynthos is de ideale bestemming voor reizigers die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en cultuur. Met een rijke geschiedenis en tal van culturele bezienswaardigheden, waaronder het Solomos Museum, het Byzantijns Museum, het Kastro, de Agios Dionysios-kerk en het Stranis Hill Observatorium, is er voor ieder wat wils. In dit artikel bespreken we enkele hoogtepunten van deze prachtige stad in Griekenland.
 
4 juli 2023
Ontdek het adembenemende Navagio-strand, ook wel bekend als het Shipwreck-strand, gelegen op het prachtige eiland Zakynthos. Dit beroemde strand biedt een unieke en onvergetelijke ervaring voor bezoekers en is een must-see tijdens een bezoek aan het eiland.
 
29 juni 2023
Kampi op Zakynthos biedt het meest adembenemende uitzicht op de Ionische Zee en een onvergetelijke zonsondergang. In deze blogpost lees je alles wat je moet weten over Kampi en waarom het een must-visit is tijdens je vakantie op Zakynthos.
 
24 juni 2023
Als je op zoek bent naar een rustige plek om te wandelen en te genieten van een spectaculair uitzicht op Zakynthos, dan is het bergdorpje Gyri een must-visit. Lees verder om meer te weten te komen over de geschiedenis, wandelroutes en bezienswaardigheden van dit prachtige dorpje.
 
19 juni 2023
Ontdek het charmante dorp Volimes op het Griekse eiland Zakynthos, dat bekend staat om zijn traditionele weef- en borduurwerk. In deze blogpost leer je meer over de geschiedenis en ambachten van het dorp en krijg je tips voor een onvergetelijk bezoek.
 
14 juni 2023
Ontdek het paradijs voor zeeschildpadden op het Griekse eiland Zakynthos: Marathonisi. Dit ongerepte eiland, beschermd door de overheid en natuurorganisaties, biedt een unieke ervaring voor natuurliefhebbers en avonturiers.
 
9 juni 2023
Het Griekse eiland Zakynthos is vooral bekend om zijn prachtige stranden en levendige toeristische centra, maar het zuiden van het eiland biedt een verborgen parel met ongerepte natuur en adembenemende landschappen. In dit blogartikel nemen we je mee op een ontdekkingsreis door het rustige en authentieke zuiden van Zakynthos.
 
4 juni 2023
Het Agios Dionysios Klooster op het Griekse eiland Zakynthos is een must-visit voor wie op zoek is naar een spirituele en rustige plek tijdens zijn vakantie. Dit klooster is niet alleen de belangrijkste religieuze site op het eiland, maar het is ook gewijd aan de beschermheilige van Zakynthos, Agios Dionysios.
 
30 mei 2023
Ontdek het charmante dorp Keri op het Griekse eiland Zakynthos, waar traditionele tavernes en adembenemende zonsondergangen samenkomen in een perfecte mix van natuur en cultuur.
 
25 mei 2023
Het Griekse eiland Zakynthos is een populaire vakantiebestemming met adembenemende landschappen en een indrukwekkende kustlijn. Ontdek twee van de meest fascinerende bezienswaardigheden op het eiland, de Grotten van Keri en de Blue Caves, via een unieke boottocht en beleef de natuurlijke wonderen van Zakynthos.
 
20 mei 2023
Zakynthos, ook wel bekend als Zante of Zacinto, is een prachtig Grieks eiland met adembenemende stranden en kristalheldere wateren. Ontdek in dit blogbericht twee verborgen parels van Zakynthos: Dafni Beach en Gerakas Beach, perfecte bestemmingen voor een rustige en ontspannende vakantie weg van de drukte van het dagelijkse leven.
 
16 mei 2023
Zakynthos is een Grieks eiland dat bekend staat om zijn kristalheldere water en levendige onderwaterwereld. In dit blog item nemen we je mee langs de beste plekken om te snorkelen op Zakynthos, zodat je een onvergetelijke ervaring kunt beleven!
 
14 mei 2023
Zakynthos is een Grieks eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en azuurblauwe wateren, maar er zijn ook vele verborgen schatten te ontdekken. In dit blogbericht delen we enkele van de geheimen van Zakynthos, van afgelegen stranden en authentieke dorpen tot historische bezienswaardigheden en natuurlijke wonderen.
 
9 mei 2023
Zakynthos staat bekend om zijn prachtige stranden en heldere water, maar het eiland heeft ook een aantal fantastische wandelroutes die je niet mag missen. Ontdek de natuurlijke schoonheid en rijke geschiedenis van het eiland met deze vijf wandelroutes, geschikt voor zowel beginnende als ervaren wandelaars.