Blogs

 
14 maart 2023
Zakynthos is niet alleen bekend om zijn prachtige stranden en landschappen, maar heeft ook een rijke geschiedenis en cultuur. In dit artikel nemen we je mee op een reis door het culturele erfgoed van Zakynthos.
 
11 maart 2023
Als je op zoek bent naar een Grieks eiland met een bruisend nachtleven, dan is Zakynthos de perfecte bestemming. In deze blogpost nemen we je mee langs de beste uitgaansgelegenheden en evenementen die het eiland te bieden heeft, inclusief tips voor een veilige nacht uit.
 
6 maart 2023
Zakynthos, ook wel bekend als Zante of Zacinto, is een idyllisch Grieks eiland en de perfecte bestemming voor een romantisch uitje. In dit artikel delen we enkele van de meest romantische plekken en activiteiten die je niet mag missen tijdens je verblijf op dit betoverende eiland.
 
4 maart 2023
Als je Zakynthos bezoekt, is er één bestemming die je niet mag missen: Xigia Beach. Dit unieke natuurlijke wonder met zijn geneeskrachtige zwavelbronnen biedt een ervaring die je nergens anders op het eiland zult vinden. In dit blogbericht ontdek je alles wat je moet weten over Xigia Beach, zodat je het meeste uit je bezoek kunt halen.
 
28 februari 2023
Ontdek de betoverende kustlijn van Zakynthos, een van de meest charmante en pittoreske eilanden in Griekenland, met idyllische stranden, kristalheldere wateren en adembenemende uitzichten die zich uitstrekken over meer dan 120 kilometer.
 
25 februari 2023
Zakynthos, ook wel het Griekse paradijs genoemd, is een eiland in de Ionische Zee dat bekend staat om zijn adembenemende stranden, pittoreske dorpjes en indrukwekkende natuurlijke attracties. In dit blogartikel nemen we je mee langs de mooiste plekjes van Zakynthos en geven we je tips om het beste uit je bezoek te halen.
 
20 februari 2023
Zakynthos is een prachtig Grieks eiland met adembenemende stranden, kristalheldere wateren en levendig nachtleven. Eén van de meest pittoreske en fascinerende bezienswaardigheden op het eiland is het betoverende Cameo Island, een must-visit bestemming tijdens je verblijf op Zakynthos.
 
15 februari 2023
Zakynthos, het Griekse eiland in de Ionische Zee, biedt met zijn kristalheldere water en adembenemende stranden een breed scala aan watersportmogelijkheden. Van zeilen en windsurfen tot duiken en kajakken, in dit artikel ontdek je de beste activiteiten en stranden die Zakynthos te bieden heeft voor watersportliefhebbers.
 
13 februari 2023
Zakynthos, ook wel bekend als Zante of Zacinto, staat bekend om zijn adembenemende landschappen, kristalheldere wateren en pittoreske dorpjes. In dit artikel nemen we je mee op een tour langs de mooiste uitzichten op Zakynthos, zodat je kunt genieten van de natuurlijke schoonheid van dit idyllische eiland.
 
9 februari 2023
Zakynthos, ook wel bekend als Zante of Zacinto, is een prachtig Grieks eiland in de Ionische Zee en de perfecte vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden. In deze blogpost bespreken we enkele van de beste activiteiten en bezienswaardigheden op Zakynthos voor gezinnen, evenals enkele handige tips om uw vakantie zo soepel en plezierig mogelijk te laten verlopen.
 
6 februari 2023
Zakynthos, het idyllische Griekse eiland in de Ionische Zee, staat bekend om zijn kristalheldere water, indrukwekkende stranden en gastvrije cultuur. Ontdek in dit artikel de beste accommodaties op Zakynthos, variërend van luxe resorts tot budgetvriendelijke appartementen, zodat je de perfecte plek kunt vinden om te verblijven tijdens je bezoek aan dit paradijselijke eiland.
 
2 februari 2023
Zakynthos, ook wel bekend als Zante of Zacinto, is een adembenemend Grieks eiland met kristalheldere wateren en levendige cultuur. In deze blog post delen we de leukste activiteiten die je kunt ondernemen tijdens je vakantie op Zakynthos.
 
31 januari 2023
Zakynthos, ook wel bekend als Zante of Zacinto, is een prachtig Grieks eiland dat behoort tot de Ionische eilanden en jaarlijks duizenden toeristen trekt vanwege zijn adembenemende landschappen, kristalheldere wateren, rijke geschiedenis en warme cultuur. In dit artikel nemen we je mee op een reis door dit fascinerende eiland en ontdekken we waarom het de parel van de Ionische eilanden wordt genoemd.
 
29 januari 2023
Zakynthos, een paradijselijk Grieks eiland in de Ionische Zee, is niet alleen bekend om zijn prachtige natuur en zandstranden, maar ook om zijn rijke culinaire geschiedenis en lokale lekkernijen. In dit blogbericht nemen we je mee op een culinaire reis langs de beste gerechten en ingrediënten van Zakynthos die je zeker niet mag missen tijdens je bezoek aan dit betoverende eiland.
 
22 januari 2023
Zakynthos, een prachtig eiland in de Ionische Zee, is de ideale bestemming voor avonturiers en natuurliefhebbers. Ontdek de adembenemende landschappen, kristalheldere wateren en tal van buitenactiviteiten die dit Griekse paradijs te bieden heeft.