Blogs

 
23 mei 2024
Zakynthos: Paradijs voor muziekliefhebbers met rijke muzikale tradities, festivals, nachtleven en verbinding met natuur.
 
17 mei 2024
Ontdek de beste golfplekken op Zakynthos, een paradijs voor golfliefhebbers met adembenemende uitzichten en uitdagende banen.
 
11 mei 2024
Zakynthos: Paradijs voor natuurfotografen met blauwe grotten, scheepswrakstrand en weelderige valleien. Bezoek en ontdek de schoonheid.
 
5 mei 2024
Ontdek de beste plekken om te paardrijden op Zakynthos en ervaar een onvergetelijk avontuur in de natuurlijke schoonheid van het eiland.
 
29 april 2024
Ontdek het culinaire paradijs van Griekenland: Zakynthos biedt rijke tradities, lokale specialiteiten en unieke smaakervaringen. Eet als een local en geniet van de Mediterrane keuken.
 
23 april 2024
Ontdek de verborgen schatten van Zakynthos op de fiets. Prachtig landschap, pittoreske dorpjes en adembenemende stranden.
 
17 april 2024
Zakynthos, een Grieks eiland met adembenemende stranden en spectaculaire zonsondergangen, is de perfecte bestemming voor een romantische vakantie. Geniet van de prachtige plekken, activiteiten en luxe accommodaties die het eiland te bieden heeft.
 
11 april 2024
Parasailen op Zakynthos biedt een adembenemend uitzicht op het Navagio-strand, de blauwe grotten en de kustplaatsen Vassilikos, Laganas, Alykes en Alykanas. Een onvergetelijke ervaring!
 
5 april 2024
Zakynthos: adembenemend Grieks eiland met focus op duurzaam toerisme, bescherming van zeeschildpadden en lokale initiatieven.
 
30 maart 2024
Ontdek de mooiste stranden op Zakynthos, waaronder het iconische Shipwreck Beach en het rustige Gerakas Beach.
 
24 maart 2024
Zakynthos: betoverend Grieks eiland vol geschiedenis en cultuur. Ontdek ruïnes, monumenten en prachtige stranden. Plan je reis!
 
18 maart 2024
Ontdek de beste kitesurfplekken op Zakynthos: Navagio Beach, Gerakas Beach en Alykanas Beach. Perfect voor beginners en ervaren surfers.
 
12 maart 2024
Zakynthos: paradijselijk eiland met prachtige stranden, kristalhelder water en veel activiteiten. Perfect voor een rustige strandvakantie.
 
6 maart 2024
Ontdek de wonderen van Zakynthos: snorkelen met schildpadden op prachtige stranden, heldere wateren en unieke onderwaterwereld.
 
29 februari 2024
Zakynthos: Avontuurlijk Grieks eiland met grotten, stranden, kajakken, natuur en heerlijk eten. Perfect voor gezinnen.