Blogs

 
23 februari 2024
Ontdek beste plekken om te wakeboarden op Zakynthos: Navagio Beach, Banana Beach, Porto Limnionas, Agios Sostis Beach en Keri Lake.
 
17 februari 2024
Zakynthos: Romantische strandwandelingen op prachtige stranden zoals Navagio, Gerakas, Porto Limnionas, Keri Lighthouse en Tsilivi Beach.
 
11 februari 2024
Waterskiën op Zakynthos: beleef een adrenalinekick op Navagio Beach, Laganas Bay en Vasilikos. Geniet van het prachtige landschap en volg de lokale regels voor een veilige ervaring.
 
5 februari 2024
Ontdek betoverend Zakynthos: rust, natuurlijke schoonheid, prachtige stranden, blauwe grotten, schildpadden, groene landschappen en Griekse gastvrijheid.
 
30 januari 2024
Paragliding op Zakynthos: Adembenemend uitzicht op Navagio Beach, Vassilikos, Keri, Agios Sostis en Alykes. Volg tips voor veiligheid en plezier.
 
24 januari 2024
Zakynthos, een Grieks eiland vol verhalen en avontuur. Ontdek de legendes en mythes van dit eiland, de beschermde schildpadden, prachtige stranden en heerlijke lokale gerechten in deze blogpost.
 
11 november 2023
Als je op zoek bent naar de beste plekken om te bodyboarden in Griekenland, dan is Zakynthos een ideale bestemming. In deze gids verkennen we de beste plekken om te bodyboarden op Zakynthos, van de beroemde Navagio Beach tot de afgelegen baai van Porto Limnionas.
 
6 november 2023
Zakynthos staat bekend om zijn prachtige stranden en helderblauwe zee, maar het eiland heeft ook een rijke cultuur en geschiedenis te bieden. In deze blogpost nemen we je mee op een reis door de Venetiaanse architectuur, het culturele erfgoed en het maritieme verleden van Zakynthos en laten we je zien waarom dit eiland een paradijs is voor cultuurliefhebbers.
 
1 november 2023
Als je op zoek bent naar een vakantiebestemming om te ontspannen en te genieten van de zon, dan is Zakynthos in Griekenland de perfecte plek voor jou. In deze blogpost hebben we de beste stranden van Zakynthos opgesomd waar je kunt genieten van het kristalheldere water en het prachtige zand.
 
27 oktober 2023
Zakynthos, een prachtig eiland in de Ionische Zee, is een van de mooiste en meest mysterieuze plekken in Griekenland. Het biedt niet alleen kristalheldere wateren en witte zandstranden, maar ook een rijke geschiedenis en cultuur met verborgen schatten die wachten om ontdekt te worden.
 
22 oktober 2023
Ben jij op zoek naar een spannende activiteit tijdens je vakantie op Zakynthos? Ontdek dan de beste plekken om te windsurfen op dit Griekse eiland. Of je nu een beginner of een ervaren windsurfer bent, Zakynthos heeft voor elk niveau wat te bieden.
 
17 oktober 2023
Zakynthos is een paradijselijk Grieks eiland dat zich steeds meer richt op gezinnen. Met een unieke combinatie van prachtige stranden, heerlijk eten en drinken en een ontspannen sfeer, biedt het eiland voor elk gezinslid wat wils. Van avontuurlijke watersporten tot rustige stranden, van schildpadden spotten tot grotten verkennen, Zakynthos heeft het allemaal.
 
12 oktober 2023
Voor zeilliefhebbers is Zakynthos een ideale bestemming vanwege de vele mooie plekken om te zeilen. In deze blog post ontdek je de beste zeilplekken op Zakynthos, van het beroemde Navagio Bay tot de afgelegen baai van Porto Limnionas.
 
7 oktober 2023
Ontdek het avontuur op het Griekse eiland Zakynthos, waar kristalhelder water, witte zandstranden en groene heuvels de natuurlijke omgeving vormen. In deze blogpost delen we enkele tips voor een avontuurlijke vakantie op Zakynthos.
 
2 oktober 2023
Vissen op Zakynthos: ontdek de beste plekken om jouw hengel uit te werpen en geniet van de kristalheldere wateren en diversiteit aan vissoorten op dit Griekse eiland.