Blogs

 
4 mei 2023
Zakynthos staat bekend om zijn adembenemende stranden en schilderachtige landschappen, maar wat veel mensen niet weten is dat dit Griekse eiland ook een paradijs is voor natuurliefhebbers. In deze blogpost nemen we je mee op een reis door de prachtige natuurlijke schoonheid van Zakynthos en geven we je tips over waar je de mooiste plekken kunt vinden om de vele flora en fauna te bewonderen.
 
1 mei 2023
Zakynthos is een prachtig Grieks eiland, omringd door kristalhelder water en prachtige stranden. Ben je op zoek naar de beste strandbars op Zakynthos? In dit artikel delen we de top 7 strandbars die je zeker niet mag missen tijdens je verblijf op dit eiland.
 
28 april 2023
Ontdek de fotografische mogelijkheden van Zakynthos, een betoverend Grieks eiland in de Ionische Zee met spectaculaire landschappen, kristalheldere wateren en adembenemende uitzichten. In dit artikel verkennen we de beste plekken om de perfecte foto's te maken tijdens je bezoek aan dit prachtige eiland.
 
22 april 2023
Ontdek de rijke geschiedenis van Zakynthos, een prachtig Grieks eiland in de Ionische Zee, dat teruggaat tot het Neolithicum en de Bronstijd en invloeden kent van verschillende culturen en heersers door de eeuwen heen.
 
22 april 2023
Zakynthos is een van de meest populaire Griekse eilanden en biedt duikers van alle niveaus een scala aan prachtige duikplekken. In deze blogpost verkennen we de top 5 duikplekken op Zakynthos en geven we tips voor het plannen van je duikreis naar dit adembenemende eiland.
 
21 april 2023
Zakynthos is niet alleen een populaire vakantiebestemming vanwege zijn kristalheldere water, prachtige stranden en levendige nachtleven, maar ook vanwege de rijke en diverse flora en fauna die het eiland te bieden heeft. In dit blogartikel zullen we de verbazingwekkende planten- en dierenwereld van dit paradijs voor natuurliefhebbers verkennen.
 
17 april 2023
Zakynthos, een betoverend Grieks eiland in de Ionische Zee, is de ideale bestemming voor een ontspannen vakantie. Met weelderige groene heuvels, gouden stranden, indrukwekkende kliffen en een rijke culturele geschiedenis, biedt dit eiland een overvloed aan natuurlijke schoonheid en bezienswaardigheden om te ontdekken.
 
11 april 2023
Zakynthos, een prachtig Grieks eiland in de Ionische Zee, staat bekend om zijn adembenemende zonsondergangen. In dit artikel ontdek je de beste plekken op Zakynthos om dit magische fenomeen te ervaren.
 
8 april 2023
Ontdek Zakynthos, het Griekse eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en heldere turquoise water, maar vooral om zijn inzet voor duurzaamheid en het behoud van het lokale ecosysteem. In dit blogitem nemen we je mee langs de verschillende aspecten die Zakynthos tot een duurzame bestemming maken.
 
4 april 2023
Zakynthos, het prachtige Griekse eiland in de Ionische Zee, staat bekend om zijn adembenemende stranden, kristalheldere water en levendige nachtleven. In dit blogartikel bespreken we het mediterrane klimaat van Zakynthos, zodat je kunt bepalen welke periode het beste bij jouw vakantieplannen past.
 
31 maart 2023
Zakynthos is niet alleen een populaire vakantiebestemming vanwege zijn stranden en nachtleven, maar ook vanwege zijn bruisende muziekfestivals. In dit blog delen we alles wat je moet weten over de traditionele Griekse muziekfestivals en moderne muziekfestivals op Zakynthos, en geven we tips om je ervaring zo plezierig mogelijk te maken.
 
28 maart 2023
Laganas Beach op Zakynthos is een absoluut paradijs voor strandliefhebbers en behoort tot de mooiste stranden van Griekenland. Van het uitgestrekte zandstrand tot het levendige nachtleven, er is voor elk wat wils op deze populaire bestemming.
 
25 maart 2023
Zakynthos is een betoverend Grieks eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden, kristalheldere water en adembenemende landschappen. In deze blogpost verkennen we de mooiste plekjes van Zakynthos, waarbij we elk hun eigen unieke charme ontdekken en je zeker zult genieten van het fotograferen van dit fotogenieke eiland.
 
21 maart 2023
Zakynthos is niet alleen bekend om zijn natuurlijke schoonheid en bruisende toerisme, maar ook om zijn heerlijke lokale keuken. In dit blogbericht nemen we je mee op een culinaire reis door enkele van de beste restaurants op Zakynthos waar je de authentieke Griekse smaken kunt ervaren.
 
18 maart 2023
Ontdek de adembenemende schoonheid van de Keri Lighthouse, gelegen op het meest zuidelijke puntje van het Griekse eiland Zakynthos. Met een rijke geschiedenis en een panoramisch uitzicht over de Ionische Zee en nabijgelegen eilanden, is deze bestemming een absolute must-see voor natuurliefhebbers, wandelaars en iedereen die op zoek is naar een unieke ervaring tijdens hun verblijf op Zakynthos.