De beste accommodaties op Zakynthos: Ontdek het Griekse paradijs

6 februari 2023
De beste accommodaties op Zakynthos: Ontdek het Griekse paradijs

Zakynthos, ook bekend als Zante of Zacinto, is een prachtig Grieks eiland in de Ionische Zee. Dit eiland staat bekend om zijn kristalheldere water, indrukwekkende stranden en gastvrije cultuur. Er zijn tal van accommodaties op Zakynthos die uiteenlopen van luxe resorts tot schilderachtige villa's en budgetvriendelijke appartementen. In dit artikel ontdek je de beste accommodaties op Zakynthos, zodat je de perfecte plek kunt vinden om te verblijven tijdens je bezoek aan dit idyllische eiland.

Luxe resorts

1. Porto Zante Villas & Spa

Porto Zante Villas & Spa is een vijfsterrenresort gelegen aan een privéstrand in Tragaki. Dit exclusieve resort biedt luxe villa's met privézwembaden en panoramisch uitzicht op de Ionische Zee. Gasten kunnen genieten van de bekroonde spa, gastronomische gerechten en een scala aan watersporten. Dit is de perfecte keuze voor reizigers die op zoek zijn naar een ultieme luxe ervaring.

2. Lesante Blu Exclusive Beach Resort

Lesante Blu Exclusive Beach Resort is een vijfsterrenhotel gelegen in het dorp Tragaki. Dit resort biedt uitzonderlijke diensten en faciliteiten, zoals een privéstrand, een verwarmd zwembad, een uitstekend restaurant en een spa. Bovendien bieden alle suites en villa's een schitterend uitzicht op zee en sommige hebben zelfs een privézwembad of jacuzzi. Lesante Blu is ideaal voor diegenen die ultieme ontspanning en comfort zoeken in een serene omgeving.

Boetiekhotels
3. Koukounaria Aparthotel & Suites

Koukounaria Aparthotel & Suites is een charmant boetiekhotel gelegen in het pittoreske dorp Alykes. Dit hotel is omgeven door prachtige tuinen en biedt een scala aan moderne faciliteiten, zoals een zwembad, een spa en een fitnessruimte. Koukounaria Aparthotel & Suites biedt een mix van traditionele Griekse gastvrijheid en eigentijds comfort, waardoor het een uitstekende keuze is voor gezinnen en stellen.

4. Olea All Suite Hotel

Olea All Suite Hotel is een prachtig boetiekhotel gelegen nabij het centrum van Tsilivi. Dit hotel biedt elegante en ruime suites met een panoramisch uitzicht op de omliggende natuur. Gasten kunnen genieten van de moderne faciliteiten, zoals een zwembad, een spa en meerdere restaurants. Olea All Suite Hotel is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een ontspannen en luxe ervaring op Zakynthos.

Villa's en appartementen
5. Kymothoe Elite

Kymothoe Elite is een verzameling van luxe appartementen en villa's gelegen op een heuvel met uitzicht op de baai van Akrotiri. Deze accommodatie biedt een adembenemend uitzicht en een rustige omgeving, waardoor het een ideale keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar privacy en ontspanning. De villa's en appartementen zijn modern en stijlvol ingericht en beschikken over alle nodige voorzieningen voor een comfortabel verblijf.

6. Villa Levante

Villa Levante is een charmante villa gelegen in het traditionele dorp Kypseli. Deze villa biedt een prachtig uitzicht op zee en is omgeven door een weelderige tuin met olijfbomen. Villa Levante is stijlvol ingericht en biedt alle comfort van thuis, waardoor het een uitstekende keuze is voor gezinnen of groepen vrienden die samen reizen.

Budgetvriendelijke accommodaties
7. Cavo D'Oro

Cavo D'Oro is een budgetvriendelijk hotel gelegen in het levendige resort Kalamaki. Dit hotel biedt eenvoudige maar comfortabele kamers en een scala aan faciliteiten, zoals een zwembad, snackbar en een speeltuin. Cavo D'Oro is een uitstekende keuze voor reizigers die op zoek zijn naar een betaalbare accommodatie op Zakynthos zonder in te leveren op kwaliteit en comfort.

8. Zante Sun Hotel

Zante Sun Hotel is een gezellig en betaalbaar hotel gelegen in het rustige dorp Agios Sostis. Dit hotel biedt eenvoudige maar comfortabele kamers en faciliteiten zoals een zwembad en een restaurant. Zante Sun Hotel is een ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een voordelige en ontspannen vakantie op Zakynthos.

Bij het kiezen van de perfecte accommodatie op Zakynthos is het belangrijk om rekening te houden met je budget, voorkeuren en reisdoelen. Deze lijst met de beste accommodaties op Zakynthos biedt een breed scala aan opties, zodat je de perfecte plek kunt vinden om te verblijven tijdens je bezoek aan dit prachtige eiland. Verken het Griekse paradijs en geniet van een onvergetelijke vakantie op Zakynthos!