De Beste Strandbars op Zakynthos

1 mei 2023
De Beste Strandbars op Zakynthos

Het Griekse eiland Zakynthos, ook bekend als Zante of Zacinto, is een populaire vakantiebestemming omringd door kristalhelder water en prachtige stranden. Een groot deel van de charme van Zakynthos ligt in de ontspannen sfeer, en wat is er nu beter om te ontspannen dan een heerlijke strandbar? In dit artikel delen we de beste strandbars die je zeker niet mag missen tijdens je verblijf op dit prachtige eiland.

1. Banana Beach Bar

Gelegen aan het gelijknamige Banana Beach, is de Banana Beach Bar een van de meest populaire strandbars op Zakynthos. Deze bar biedt alles wat je nodig hebt voor een perfecte stranddag: comfortabele ligbedden, verfrissende drankjes en heerlijke snacks. Banana Beach Bar is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Griekse zon, terwijl je een prachtig uitzicht hebt op de Ionische Zee. De bar organiseert regelmatig evenementen en feesten, dus vergeet niet te vragen naar hun evenementenkalender.

2. Cameo Island Beach Club

Cameo Island Beach Club is gelegen op een klein privé-eiland dat via een houten brug met Zakynthos is verbonden. Deze unieke locatie zorgt voor een exclusieve en ontspannen sfeer, waar je kunt genieten van een drankje op het strand of op het terras boven de zee. Cameo Island Beach Club is vooral bekend om zijn geweldige feesten tijdens zonsondergang, waarbij DJ's zorgen voor de perfecte muziek en sfeer om te dansen met je voeten in het zand.

3. St. Nicholas Beach Bar

St. Nicholas Beach Bar bevindt zich op het populaire St. Nicholas strand in het zuiden van Zakynthos. Deze strandbar is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een combinatie van ontspanning en activiteiten. Naast de comfortabele ligbedden en verfrissende drankjes, biedt St. Nicholas Beach Bar namelijk ook diverse watersportmogelijkheden, zoals jetskiën en parasailen. Bovendien is het strand omgeven door indrukwekkende rotsformaties, waardoor je je in een waar paradijs waant.

4. Barracuda Beach Bar

Barracuda Beach Bar is gelegen aan het beroemde Laganas strand, dat bekend staat om zijn bruisende nachtleven. Deze strandbar is de perfecte plek om overdag te ontspannen en 's avonds te feesten. Overdag kun je er genieten van een uitgebreide selectie aan drankjes en snacks, terwijl je luistert naar de relaxte muziek. Zodra de zon ondergaat, verandert Barracuda Beach Bar in een levendige feestlocatie met DJ's en dansende mensen tot in de vroege uurtjes.

5. Pure Beach Club

Pure Beach Club ligt ook aan het Laganas strand en is een van de meest luxueuze strandbars op Zakynthos. Deze beach club beschikt over een prachtig zwembad omgeven door comfortabele ligbedden en cabana's. Je kunt er genieten van heerlijke cocktails en verfijnde gerechten terwijl je luistert naar de chill-out muziek. Pure Beach Club organiseert regelmatig evenementen, zoals pool parties en live optredens van internationale artiesten. Houd hun social media kanalen in de gaten voor de laatste updates.

6. Porto Azzuro Beach Bar

Porto Azzuro Beach Bar is gelegen aan het prachtige Vassilikos strand, dat bekend staat om zijn heldere water en witte zand. Deze strandbar is omgeven door weelderige groene heuvels en biedt een adembenemend uitzicht op de Ionische Zee. Porto Azzuro Beach Bar heeft een uitgebreid menu met heerlijke cocktails, verse sappen en smakelijke snacks. Daarnaast zijn er comfortabele ligbedden en parasols beschikbaar om van een ontspannen dag op het strand te genieten.

7. Freddie's Beach Bar

Freddie's Beach Bar is gelegen aan het rustige en pittoreske strand van Tsilivi. Deze gezellige en kleurrijke strandbar staat bekend om zijn vriendelijke personeel en uitstekende service. Je kunt er heerlijke cocktails en lokale specialiteiten proeven, terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op zee. Freddie's Beach Bar organiseert ook regelmatig live muziek en speciale thema-avonden, zoals Griekse avonden en karaoke.

Zakynthos heeft een breed scala aan strandbars om te bezoeken tijdens je vakantie. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen dag op het strand, een luxe ervaring of een levendig feest, er is altijd een strandbar die perfect bij je past. Vergeet niet om enkele van deze geweldige strandbars te bezoeken tijdens je verblijf op het prachtige eiland Zakynthos en geniet van de ultieme Griekse strandervaring.